Pas sukseseve të shumta që ka pasur këtë vit, Dua Lipa duket se ka vendosur që më në fund të pushojë.

Ajo ka shkuar së bashku me shoqërinë e saj në Xhamjka, ku është duke shijuar klimën e ngrohtë dhe plazhin ekzotik që të ofron ky vend i largët.

Ajo nxori në treg disa këngë të njohura, si dhe u bë pjesë e top listave ndërkombëtare duke u renditur gjithnjë në vendet e para.