“ NE JEMI ATY KU DUHET “, nën këtë moto aktivistë të organizatës humanitare “Dora e Rinisë” kanë vijuar me aktivitetet humanitare, kësaj rradhe në fshatrat e malësisë të Komunës së Vrapçishtit . Pakot e dhuruara familjeve me rrezik social kryesisht përmbanin gjësende ushqimore e higjienike.

Jemi munduar në këtë mënyrë tua lehtsojmë brengat të paktën për 1 ose 2 muaj këtyre familjeve, thotë Vullnet Kadrija – aktivist humanitar! Organizata jonë përzgjedh familjet të cilat janë me nevoja të ndryshme. Fillimisht vizituam axhën Sadik në fshatin Gjurgjevisht, pastaj vizituam edhe një djalë me nevoja të veçanta.

Lusim Allahun xh.sh që donatorëve që ndihmuan në këtë rast dhe gjithë bamirësve kudo që ndodhen, t’i shpërblej me gjithë të mirat, tha Asan Ibraimi drejtues i shoqatës “Dora e Rinisë” .

Ibraimi bën me dije se shoqata do vijoj edhe gjatë këtij viti tu dal në ndihmë familjeve skamnore dhe ti ndihmoj ata në forma të ndryshme.