Për balerinin e njohur shqiptar Kledi Kadiu ka qenë një ditë mjaft e veçantë.

Vogëlushja e tij ka festuar 2-vjetorin e lindjes dhe ai nuk ka mundur të qëndrojë pa publikuar disa foto në rrjete sociale.

Në këto foto shohim sa është rritur vajza e tij dhe sesa baba i përkushtuar është Kledi. Aktualisht ai e vijon karrierën e tij në Itali