Alesha Dixon i iku janarit të ftohtë në Britaninë e Madhe për pak diell me partnerin e saj, Azuka Ononye, si dhe bijën e tyre, Azura-n.

Ajo nuk ngurroi që t’i publikojë fotografitë nga ky pushim në llogarinë e saj në Instagram.

39 vjeçarja tha se po ndjehej si “një vajzë e vërtetë ishullore”, teksa ndodhej në këtë lokacion ekzotik.