Herët në mëngjes rreth orës 04:50 minuta ka shpërthyer një zjarr në rrugën “Gjuro Gjonoviq” në lagjen e Shkupit “Maxhir Maalo” ku si pasojë u dogjën një automjet golf dhe dy shtylla druri.

Policia njoftoi se automjeti është në pronësi të B.A (76) nga Shkupi.

Zjarri është shuar në orën 05.25 minuta nga ana e Brigadës Zjarrfikëse të Qytetit të Shkupit.