Dhurata Dora është bërë më e bukur dhe më seksi qëkurse i dha fund lidhjes se saj.

Tanimë beqare, Dhurata vazhdon të provokojë me foto interesante nëpër rrjete sociale.

Këngëtarja vendosi që Vitin e Ri ta kalojë me familjen e saj dhe tregojë që ajo di edhe ta vallëzojë.

Nga ana tjetër këngëtarja ka pasur disa suksese gjatë vitit që lamë pas, përfshijë edhe një bashkëpunim me Lumin B.