“Kesh kesh” është hiti i saj i fundit, kënga që e aktualizoj sërish këngëtaren Dhurata Dora, e cila po bënë punë të mirë në muzikë

Është mjaftë e pranishme, e angazhuar dhe përherë në hap me kohën, duke u shfaqur edhe me stil bashkëkohor dhe të përafërt me atë të artistëve botëror.

Dhurata Dora, e ka festuar mes njerëzve të saj ndërrimin e moteve dhe ka vallëzuar me shumë dëshirë. Në xhirim, duket tejet e disponuar dhe sigurisht që ka arsye, shkruan “Kosovarja”.

Siç po shihet, Dhurata nuk qenka e mirë vetëm në këndim, por edhe në vallëzim.