Një punëtor ndërtimi ka gjetur vdekjen pasi u godit nga një dem në një festival lokal në veri të Kolumbisë.

Punëtori po merrte pjesë në këtë manifestim tradicional të zonës në fjalë, dhe nga shumë njerëz në arenë demi ka sulmuar atë duke e lënë të vdekur në vend.

Shumica e njerëzve nuk u lënduan atë ditë, ndërsa besohet se arsyeja pse ai nuk mund të largohej dot ishte sepse ndodhej në gjendje të dehur.

Për më shumë ndiqni videon: