Kevin de Bruyne sot është një nga futbollistët më të mirë të Manchester City dhe në botë në pozitën e tij.

Ani pse sot ai është një lojtar i rëndësishëm dhe është shumë i lumtur në Manchester City, dikur një ëndërronte një skuadër tjetër.

Si fëmijë skuadra e preferuar e De Bruyne ishte Liverpool, ndërsa lojtari i preferuar Michael Oëen, për të cilin thoshte se është më i miri.

“Klubi që pëlqej është Liverpool dhe lojtari im i preferuar është Michael Oëen”, kishte thënë belgu.