Avioni i linjës Ankara-Trabzon ka dalë nga pista teksa po bënte uljen. Fatmirsisht nuk raportohen të dëmtuar apo viktima.

Në bordin e avionit ishin plot 162paragjer 2pilotë dhe 4 stuardesa.

Avioni nuk ka mbajtur dot frena dhe ka dalë ngapista duke u nisur drejt detit, por 25 metra papërfunduar në det, është ndalur.

Qytetarët janë shprehur se kanë përjetuar 15 minuta panic, pasi dera nuk po hapej dhe të gjithë po prisnin që të shpërthente avionic pasi ka filluar që të vijë era e karburantit.

Ngjarja ka ndodhur mbrëmë rreth orës 23:30.