Philippe Coutinho ka treguar se legjenda braziliane, Ronaldinho ka qenë gjithnjë idoli i tij në futboll.

Përforcimi më i ri i Barcelonës, Philippe Coutinho ka treguar se gjithnjë ka qenë i dashuruar në legjendën braziliane, Ronaldinho.

Ai tha se Ronaldinho ka qenë idoli i tij që kur ishte fëmijë dhe asnjëherë nuk ka ndryshuar.

“Idoli im gjithmonë ka qenë Ronaldinho”, është përgjigjur shkurt Coutinho kur u pyet nga gazetarët.