Fibi dhe Eva janë dy shoqe të ngushta të cilat duken që janë shumë mikesha të mira. Të dy këngëtaret super seksi pothuajse shumë shpesh postojnë foto, ku shihen njëra pranë tjetrës.

Ato edhe në rrjetin social Instagram postojnë fotografi të shumta ku shihen së bashku dhe që kanë veshur fustane të njëjta, por ajo që merr vëmendjen më të madhe, janë të pasmet e tyre, të cilat i kanë ekspozuar në masë të madhe.

Ato të dyja kanë edhe projekte muzikore së bashku, ku kanë arritur të pëlqehen shumë nga publiku shqiptare.

Image