Një çift i shëndoshë  që u takuan në një klinikë për humbje peshe mbi një dekadë më parë kanë arritur të bëjnë seks për herë të parë, pas humbjes së një peshe të pabesueshme.

Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për Lee Sutton, 42 vjeç, dhe Rena Kiser, 39 vjeçe, nga Misuri, të cilët peshonin 323 kg dhe 247 kg, të cilët ishin detyruar t’i nënshtroheshin operacionit.

Ndërsa pesha e tyre vazhdoi të dilte jashtë kontrollit, Rena dhe Lee morën vendimin për të udhëtuar nga Misuri në Teksas për të takuar kirurgun e humbjes së peshës Dr Younan Nowzaradan me shpresën se të dy ata kualifikohen për kirurgji.

Por vetëm atëherë ata kuptuan sa ishin kushtet e tyre të rënda, ndërsa doktori u tregonte me sinqeritet se jeta e tyre ishte në rrezik serioz – dhe se të dyja palët nuk do të mbijetonin për shumë vite nëse nuk do të humbnin peshë.

Për secilin ishte kërkuar të fillonte një plan të rreptë të ngrënies për të humbur peshë të mjaftueshme dhe për t’u kualifikuar për kirurgji stomakut.

Dhe duke hequr mbi gjysmën e peshës, ata më në fund ishin në gjendje të bëjnë seks për herë të parë që nga takimi i tyre, 11 vjet më parë.