Flokët e Luanës duken shumë të shkurta dhe të dëmtuara shumë, gjë për të cilën duket se bukuroshja nuk brengoset shumë.

Në videon e publikuar në Instagram, Luana shihet se është në veturë dhe ka marrë rrugën për diku.

Ajo kishte vënë një palë syze dhe flokët i kishte të lëshuara, të cilat iu dukeshin shumë të shkurta, gjë të të bën të mendosh se ajo gjithmonë është paraqitur me ngjitje.

Image