Ai është një personazh i njohur kudo e sidomos në Gjermani, pasi gjithmonë e sheh me sportistët e famshëm të futbollit por edhe boksierët kudo.

Dikur një personazh që të gjithë e donin për film deri në Ameikë, prandaj dhe pseodonimi i ka mbetur Ceni Hollywoodi, por ai është llapjan që jeton në Gjermani.

Nuk dihet se më kë ka qenë pikërisht në një ambint luksoz në Spanjë për ta festuar ditëlindjen e tij edhe gjatë pushimeve që po bën, por i urojmë edhe 100 vite të lumtura.

Image