Delfini, të cilin dallgët e kishin nxjerrë në breg është shpëtuar nga një burrë, i cili e kishte futur atë brënda në det.

Ky njeri i mirë shpëtoi jetën e një delfini të mbytur në breg në bregun e Afrikës jug-perëndimore. Kjo kafshë e mitur , ishte ende gjallë kur u gjet dhe burri nuk vonoi për ta kthyer atë në vendin e duhur. Por xhesti i delfinit ishte tejet emocionues, ai e falenderoi duke tundur bishtin në mes të valëve të detit.