Britney Spears ka performuar për herë të fundit në Las Vegas derisa ka treguar stilin e saj të jashtëzakonshëm, ku ka kënduar në një rezidencë për herë të katër në ndërrimin e motmoteve

Pas katër viteve të suksesit me shfaqje në këtë vend, Britney pritet që të largohet nga Las Vegasi, natyrisht si një fituese.

Këngëtarja 36 vjeçare është fotografuar për herë të fundit në këtë skenë derisa ka kënduar disa nga hitet e saj.

“Dua t’ju falënderoi të gjithëve që me jepet paqe, juve qyteti i Las Vegasit, të gjithë fansave dhe atë të cilët vallëzuan, kënduar dhe bën atmosferë në mbrëmjen time”, ka thënë fituesja e Grammyit.