Moderatorja e “RTV 21”, që gjithashtu është figura më e përfolur e këtij televizioni, gjatë gjithë vitit 2017 është komentuar pafundësisht për mbipeshën e saj dhe po ashtu për ekspozimin e gjoksit

Blerona, u bë bionde për festat e fundvitit. Ngjyra e re po i rri bukur moderatores së “1 kafe prej shpisë”. E, nuk dihet nëse Blerona do të vendos të ndryshoj edhe ndonjë gjë gjatë këtij viti në të cilin sapo kemi hyrë.

Blerona Zeqiri, sot në ditën e parë të këtij viti të ri, ka vendosur të vishet trash, e ti izoloj morë asetet e shumë komentuara, shkruan “Kosovarja”.

Po duket bukur dhe e freskët.