Billie Faiers ka treguar asetin e saj kryesor

Është ky gjoksi të cilin ajo e ka ekspozuar gjatë pushimeve të saj në Maldive me familjen.

E është gjoksi që e ka bërë atë të famshme.

Por, kësaj radhe Billie ka treguar se gjoksi i saj është natyral dhe jo ashtu sikurse kishin thënë disa se ajo mund të jetë artificial.

Tërë këtë ajo e ka bërë me rastin e ditëlindjes se saj të 28.