Një video është bërë virale në internet, ku shikohen dy gjarpërinj gjigantë teksa sulmojnë njëri-tjetrin për vdekje.

Gjarpërinjtë venomus jane filmuar nga një person në Australi, dhe e gjithë ngjarja ka ndodhur në kopshtin e shtëpisë.