Ky çift për vit të ri ka befasuar me performancë.

Derisa ishin duke e bërë vallëzimin ceremonial para të ftuarve, muzika ndërroi dhe gjithçka mori kahje tjetër, shkruan lajmi.net

Ata filluan të vallëzojnë dhe papritur iu bashkangjitën përcjellësit të dhëndrit dhe të nuses.

Shikoni videon më poshtë.