I ashtuquajturi intelektual Bardhyl Mahmuti nga Zvicra ka fyer rëndë myslimanët shqiptarë duke i quajtur KOPILA.

Ai në rrjetin social facebook ka shkruajtur:

Fyerjet dhe talljet me Gjergj Kastriotin

Kur shoh kopilët e Perandorisë Otomane në Ballkan të fyejnë në mënyrën më të ulët Gjergj Kastriotin, figurën më të ndritshme të kombit shqiptar, më hidhet të dal nga vetja dhe t’i shaj publikisht me nënë e me baba. Kjo pjellë e fëlliqur që nuk e di as cilin ka baba duhet të çrrënjoset nga hapësira jonë kombëtare para se kopilitë e tyre të marrin përmasa ngulfatëse.