Disa banore të konviktit në Prishtinë kanë dhënë “shfaqje” falas për kolegët e tyre, përderisa kanë vallëzuar në të brendshme në orët e vona të natës.

Këto vajza ndezin dritën dhe vallzëzojnë pa asnjë kompleks, gjithçka filmohet nga kolegët e tyre që gjatë asaj kohe kanë qëndruar jashtë ndërtesës së konviktit, shkruan Gazeta Express.

Në konviktet e Prishtinës, banojnë qindra studentë nga rajonet më të largëta të Kosovës.

Më poshtë mund të shihni videon: