Baby G, Engjëllushe Salihu dhe Ylli Demaj rinisin sezonin e ri të emisionit n’Kosovë Show këtë të diel.

Këngëtarja Gordana Kingji e njohur si Baby G përveç këngës shfaqi edhe talente të tjera.

Nga ana tjetër, Engji ka shpalosur raportet e saj me të ëmën, këngëtaren Shyhrtete Behluli. Salihu tregoi se fjalën e fundit për projektet e saj e ka këngëtarja e njohur dhe se Engji nuk bën këngë pa lejen e saj.