Ish-kryeministri Sali Berisha, i ka dënuar ashpër veprimet e policisë, për arrestimin mbështetësve të opozitës që morën pjesë në protestën e 18 Dhjetorit.

Përmes një postimi në Facebook, ish-kreu i qeverisë shkuan se arrestimi i protestimeve mbrëmjen e fundvitit është një akt terrori,

Postimi i ish-kryeministrit:

Arrestimet natën e Vitit te Ri dhe ditën e parë të tij janë akte terrori, shpallje luftë opozitës, të cilat ftojnë mbarë qytetarët në revoltë të përgjithshme për përmbysjen e regjimit të urryer të Noriegës!

Të gjithë në këmbë për orën e fitores! sb