Sipas mediave botërore, Angelina Jolie ka filluar një romancë me regjisorin e filmave, PraCh Ly.

Që prej ndarjes me Brad Pitt, aktores i kanë gjetur një numër të madh të dashurve.

Megjithatë, të dy nuk e konfirmuan zyrtarisht se kanë filluar një marrëdhënie të re.

Domethënë, sipas TMZ, Angelina është në lidhje me regjisorin kamboxhian, me të cilin ka kaluar shumë kohë së fundmi.

Angelina dhe Pira u takuan vitin e kaluar përmes aktivistes Long Una, aktivistes së të drejtave të njeriut dhe autores së librit “Fillimisht më vranë babanë”.

“Angie do të ketë nevojë për një kohë të gjatë që të rikuperohet pas prishjes së martesës me Brad Pitt. Ajo respekton punën e tij dhe është vetëm një mik i saj. Ajo nuk është gati për një marrëdhënie të re”, tha burimi i afërt me aktoren.

Vlen të theksohet se Prach është katër vjet më i ri se Jolie.