Një aksident i rëndë ka ndodhur në afërsi të Urës së Mesit në fshatin Dragoç, Shkodër.

Një person është rrëzuar me motoçikletë dhe ndodhet në gjendje kritike për jetën.

Ambulanca ka shkuar menjëherë në vendngjarje ku dhe po jep ndihmën e parë.

Policia ka nisur hetimet për të zbardhur ngjarjen.