Analisti Nazif Zejnullahu  paraqitjen e zv/ministrit të Punëve të Brendshme Agim Nuhiun e krahason me filmat kauboj.

“1 fotografi sa 1 mijë fjalë? Apo, sa 1 mijë gjynahe?
Për shembull, e sheh zv/ministrin e Punëve të Brendshme, Agim Nuhiun, në një fotografi ku ka dalë në Gostivar dhe i thua vetes: krejt si n’filmat me kaubojs po m’duket; mos e kam gabim…?! Ndjes!” ka shkruar Zejunallu