Afrona edhe pse nuk është në profesionin adekuat për të qenë e famshme, ajo përfolet më shumë se vetë koleget e burrit të saj.

Pavarësisht kësaj cilësohet prej femrave më të bukura të ekranit, e Blero kishte fatin të ishte me të në një romancë, përcjell ORAinfo.

Çifti shumë pushime i shijuan së bashku në vendet më të bukura të botës dhe tani kanë marrë pushime ndaras. Afrona kur ëshë larg Bleros nuk e ka problem edhe të del e pagrimosur. Ajo një foto të publikuar së fundi, shihet e pagrimosur por mjaft në formë.

Lum Blero për Afronën që ka.