Abbie Holborn ka befasuar të gjithë pasi që ka shkëmbyer puthje dhe ka bërë skena seksi në serinë më të re të Gordie Shore

Ajo në këto skena është puthur në buzë me Steph Snowdon, derisa ka bërë seksi edhe me të sapo kthyerat Chloe Ferry dhe Sam Gowland.

Tërë këto skena të nxehta janë paraqitur në reality shoëun e njohur derisa nuk kanë munguar edhe alkooli dhe gjërat e reja në këtë shoë.

E sa seksi është ajo mund ta shikoni në fotot më poshtë që janë paraqitur sot në mediat britanike, e ku bukuroshja është e njohur për format e saj të kolme por që është njëra prej vajzave më seksi të Gordie Shore.