Zejdi i Lëvizjes Besa sonte ka qëndruar në Takim me degën e Gostivarit siç thuhet në një postim të kryetarit të Degës së Gostivarit, Lëvizja Besa dega Gostivar përkrah vendimin e këshillit qendror si organ më i lartë dhe janë pro shkarkimit të Bilall Kasamit

Zejdi kohët e fundit konkretisht pas përçarjes brenda lëvizjes Besa shihet më aktiv duke shkuar nëpër Takime dhe duke zhvilluar mbledhje me degët dhe organet e Lëvizjes Besa.