Ishte pjesë e emisionit ‘Mirage’.

E në intervistën e dhënë Engjëllusha Salihu pati folur edhe për kunatën e saj Leartën, shkruan lajmi.net

Se çfarë raporti kanë mes vete dhe a e i ndërrojnë edhe rrobat, kuptojeni në minutën e 7:40 të videos.