Kim Kardashian dhe Kanye west janë kapur nga TMZ teksa po dilnin nga një restorant në West Hollywood, California.

Çifti ishin prezent në ditëlindjen e Allison Statter, atë mbrëmje.

Teksa po dilnin jashtë, Kim dhe Kanye u pyetën nëse do të merrnin pjesë ne martesën e Paris Hilton me Chris Zylka. Paris më herët ka thënë se do ta ftonte çiftin.

“Ne do të dëshironim të ishim pjesë e dasmës”, u përgjigj Kim.