Ideja për të qëndruar në formë dhe për me qenë e shëndetshme është luftë në këtë kohë.

Përvec fitnesit, vrapimit dhe dietave të ndryshme dicka që të mban në formë dhe të shëndetshme është edhe baleti.

E baletin në Londër e praktikon ende një 77 vjecare.

Madame Poole, pas eksperiences se saj disa vejcare ka vendos që të jetë edhe mësuese.

Ajo thotë se këtë punë e ka pasion dhe se ende është e fortë që të qëndroj mbi gishta.

Edhe studentetet e saj thonë se zonjën Poole e kanë inspirim dhe se duan me pasë një karrierë të saj.