Sa më shumë që është një tabu, nuk është sekret se gratë preferojnë të njohin burra të moshuar mbi homologët e tyre më të vegjël. Këtu është një listë e 12 arsyeve pse.

Burrat e moshuar gjithmonë kanë qenë dhe do të jenë gjithmonë interesante për gratë. Ky është një fakt që është larguar djem. Sigurisht, ne përgjithësojmë këtu, dhe është e mundur të gjesh idiotë edhe në grupin e moshave të vjetra.

Gjithashtu, është e mundur për të gjetur shpirtra të mençur të vjetër të bllokuar në trupat e rinj.

Këtu janë 12 arsye pse gratë shkojnë për meshkujt më të vjetër.

1. Ata nuk luajnë lojëra

Tani, kjo nuk do të thotë se ata janë të mërzitshëm. Ata mund të jenë të mahnitshëm dhe interesantë si ferr. Vetëm se ideja e tyre për argëtim nuk përfshin ulur para telefonit të tyre dhe jo duke marrë thirrjet e gruas së tyre.

2. Ata kanë Bukuri të Vjetër Botërore

Shumë gra nuk e përfytyrojnë idenë e dëgjimit të një “babe të dajakëve” në ditën e tyre të parë. Pavarësisht nëse po tërheq karrike, të marrësh lule, ose thjesht të lëshosh një fytyrë në faqe, në vend që të flakësh gjuhën poshtë fytit të saj, asgjë nuk shkrin zemrën e një gruaje më shumë se mbajtja e shkollës së vjetër.

3. Ata e dinë se çfarë po bëjnë në shtrat

Burrat e moshuar besojnë në zonjat e para dhe shpesh punojnë drejt kësaj.

Qëllimi nuk është për të marrë një orgazmë nga ajo dhe pastaj të bëjnë seks. Oh jo. Ndërsa ata janë duke e nxehtë dhe të shqetësuar gjatë parave, ata po punojnë shumë për orgazmën e saj – shumës. Ata e shohin atë si një burim krenarie kur ato mund të shkaktojnë orgazma të mëdha, të këqija që ju lënë lëkundje dhe dobësi. Është gjithmonë një natë e mirë kur ajo humbet numrin e orgazmave të saj. Thjesht thuaj.

4. Ata janë më të mençur dhe më të mençur

Me të gjitha ato vite në sistemin e tyre, ata duhet të jenë më të mençur se homologët e tyre më të vegjël të zënë me ujë të guximshëm pas një pinte të birrës. Le të përballet me atë, djemtë, burrat e moshuar janë më të mençur dhe më të pjekur. Njerëzit janë budallenj kur janë të rinj. Dhe gratë nuk më pëlqen të presin që djemtë të rriten.

5. Ata nuk përpiqen të ndryshojnë një grua

Ndërsa të gjithë u pëlqen një grua elegante dhe të bukur, burrat më të moshuar nuk mundohen shumë mbi një manikyrin e thonjve të një vajze ose atë filiz të vetëm me flokë të bardhë. Ata janë më të shqetësuar me atë që qëndron brenda dhe janë më të pranuar nga papërsosmëritë e një gruaje. Ndryshe nga djemtë më të vegjël, ata nuk përpiqen të ndryshojnë gruan me të cilën bien në dashuri. Ata nuk janë gjykues, periudhë.

6. Ata marrin përgjegjësi

Njerëzit e moshuar shpesh mbajnë një imazh të autoritetit në mendjen e një gruaje. Nëse vendoset se cili vend për të ngrënë ose rezervuar atë paketë pushimi, ata e dinë se kur duhet të marrin përgjegjësinë dhe e bëjnë atë pa qenë të padurueshëm. Tani është një e vërtetë e pranuar universalisht se gratë priren të japin figura të babait. Dikush që i përkujton ata të etërve të tyre, dhe i siguron ata (nëse vetëm nënvetëdijshëm) të një mjedisi të mbrojtur dhe të sigurt. Premtimi i pashpjeguar se ata do të jenë atje në kohë telashe është e mjaftueshme për ta shkrirë zemrën e një gruaje për ta.

7. Ata nuk janë të dobët financiarisht

Burrat e moshuar janë të vendosur mirë në karrierën e tyre; ata janë financiarisht më të qëndrueshëm dhe premtimi i një jete më të qetë është diçka që asnjë grua nuk mund t’i thotë jo. Ajo mund të duket si e cekët, por gratë që kërkojnë të vendosen shpesh kanë tendencë të shkojnë për djalin e bukur me një punë të qëndrueshme dhe një shtëpi.

8. Ata nuk janë vetëm për trofe

Burrat e moshuar janë më të sigurt në lëkurën e tyre. Ata kanë qenë atje, e kanë bërë këtë. Ata kanë mbledhur vajza në bare; ata kanë bërë me të dashurën e tyre fshehurazi në makina. Bota nuk është më stuhia e tyre. Ata nuk kanë nevojë të mburren për miqtë e tyre djalë për chicks ata kanë bedded. Ata vetëm duan të kalojnë një mbrëmje të qetë me gruan e tyre. Dhe asgjë nuk është më ngushëlluese për një grua sesa një djalë që ka sy vetëm për të.

9. Ata janë shumë më të ndershëm

Nëse është takim i rastësishëm ose një marrëdhënie serioze, ata e dinë se çfarë duan nga një grua dhe e shprehin atë pa rrahur rreth shkurret, dhe ata mund ta bëjnë këtë edhe pa u ankuar. Gratë e vlerësojnë ndershmërinë çdo ditë.

10. Ata kanë shije të sofistikuar

Kur bëhet fjalë për gjërat më të imëta në jetë, si verë, ushqim, birrë, udhëtime dhe rroba, burrat e moshuar priren të zgjedhin ato më të sofistikuara. Së pari, ata mund ta përballojnë atë dhe së dyti ata vetëm e dinë se është cilësi më e mirë. Ata gjithashtu e dinë, megjithatë, se kur bëhet fjalë për cilësinë e ushqimit dhe pijeve nuk vjen gjithmonë me një çmim.

11. Ata janë të mirë në kuzhinë

Gratë e gjejnë shumë seksi kur një njeri e di se si të gatuajë dhe jo vetëm një pjatë e thjeshtë si patate të ziera dhe vezë të skuqur. Ushqim i vërtetë. Enët si bourguignon viçi dhe au gratin patate dhe sende të tilla. Burrat e moshuar mund të gatuajnë dhe të mbrohen për veten e tyre. Djemtë e rinj janë ose në të gjithë vendin ose gjithmonë mbështeten në nënat e tyre për të gatuar për ta dhe për t’u kujdesur për të gjitha nevojat e tyre.

12. Ata janë përgjithësisht shumë të respektueshëm

Ata mund të kenë dashur dhe humbur tashmë, kanë qenë me një divorc ose madje kanë fëmijë nga një marrëdhënie e mëparshme që do të thotë se ata janë më të respektueshëm dhe të kuptuarit e ish. Ai do të jetë i hapur për çdo kontakt të bërë me ta, pasi ai do të priste që ajo të bënte të njëjtën gjë. Ata janë vetëm në përgjithësi shumë të hapur për njerëzit.