Gjallesat gjejnë rehati në hapësirat më të pazakonta, ndërsa janë macet që mund të flenë në kuti të vogla apo edhe brenda tenxhereve.

Por, është e rrallë të shihet një zog në pozitë të tillë, aq më pak një qyqe që zakonisht jeton në zona të egra, të fle mbi tastierë.

“Është e gjatë prej tastit S deri te L dhe fle me sy hapur, shtrirë në shpinë”, ka shkruar pronarja që e mbanë atë në shtëpi.

Njohësit e shpezëve, komentuan se ato flenë me sy hapur, si dhe e kanë të zgjuar një pjesë të trurit, nga frika prej grabitqarëve.