Banorët e Bristolit janë dënuar nga ambientalistët pas montimit nëpër pemë të gozhdëve “anti-zog”, për të ndaluar pëllumbat dhe zogjtë të bëjnë pis makinat e tyre.

Gozhdët janë ngulur përgjatë degëve të pemëve të cilat ndodhen afër një lagjeje të pasur dhe me makina të shtrenjta,

Një ambientalist tha se “duket e tmerrshme” ata i kanë lënë pemët të pabanueshme nga zogjtë.

Një banor, i cili kërkoi të mbetet anonim, tha: “Gozhdat janë vetëm për të mbrojtur makinat, nuk ka asnjë arsye tjetër.

Përdoruesi i Twitter Jennifer Garrett shkroi: “Lufta me kafshët e egra: tani zogjtë nuk lejohen në pemë …?!