Të paktën 29 vetë vdiqën dhe 26 u plagosën të enjten në një zjarr në një ndërtesë në Jecheon, Koreja Qendrore e Koresë, sipas zjarrfikësve.

Zjarri shpërtheu në një ndërtesë tetëkatëshe që strehonte një qendër sportive, një banjë publike dhe restorante. Njëzet trupa u gjetën në një sauna dhe nëntë të tjerë në pjesë të tjera të ndërtesës, tha Agjencia Kombëtare e Zjarrit.