Si shumë artistë të tjerë që kanë paralajmëruar projekte të reja gjatë kësaj periudhe, edhe këngëtarja Soni Malaj e paralajmëroi një të tillë.

E sonte ajo ka lansuar kwngwn e re.

“Zeshkanja” mban titullin projekti më i ri i këngëtares që është këngë ritmike dhe wshtw finalizuar me klip ku videos skenat i janë realizuar në ambiente të ndryshme.

Projekti i fundit nga Soni është kënga ‘Loca’, e cila ishte publikuar gjatë muajit qershor dhe që u pëlqye nga audienca. Krahas jetër profesionale, Soni shumë herë është komentuar edhe për jetën private sidomos për lidhjet e mëparshme.