Shkaku i saktë i vdekjes së reperit Lil Peep raportohet të ketë qenë mbidoza e Xanax-it dhe fetanyl-it.

Reperi emo, emri i vëretë i të cilit është Gustav Ahr, u nda nga jeta muajin e kaluar, nga ajo që dyshohej të ishte mbidozë e drogës, ndonëse shkaktari definitiv i vdekjes nuk mund të përcaktohej tek pas një rezultateve të toksikologjisë së plotë.

Ndërkaq tani, Zyra e Pima County-t i Ekzaminuesit Mjekësor e ka konfirmuar që Peep ka vdekur nga mbizoda e fetanyl-it dhe Xanax-i.

Zyra e tyre i tha mediumit Pitchfork që “mënyra e vdekjes” kishte qenë “aksidentale”.