Kompanitë e basteve kanë publikuar kuotat për përfaqësueset favorite në Kampionatin Botëror.

Kombëtarja e Brazilit është favoritja duke u kuotuar me 14.2 për qind. E dyta Gjermania me 11.4 për qind E treta Argjentina me 10.9 për qind.

E katërta radhitet Franca me 10.5 për qind para Spanjës me vetëm 9.3 për qind. E gjashta renditet Belgjika me 3.8 për qind ndërsa e shtata renditet Portugalia me 3.3 për qind.

Tre vendet e fundit janë të rezervuara nga kombëtarja e Uruguait, ajo e Kolumbisë dhe Japonia.