Deri sa ka shumicë në Kuvend, pa marrë parasysh se sa është e ngushtë ajo, zgjedhje të parakohshme nuk do të ketë, deklaroi sot në Prilep kryeministri Zaev.

Megjithatë ai ka lënë të hapur mundësinë që zgjedhje të parakohshme megjithatë të ndodhin. Theksoi se sipas gjitha gjasave kjo nuk do të ndodhë në vitin 2018, por nuk duhet të jetë surprizë nëse bashkë me zgjedhjet presidenciale organizohen edhe zgjedhje të parakoshme parlamentare.

Ndryshe për shkak të shumicës së ngushtë të LSDM-së dhe BDI-së, shpeshherë ndodh që Kuvendi të mos ketë kuorum për punë.