Kryeministri Zaev sot duke u përgjigjur pyetjeve të gazetarëve për ata që rrinë nëpër shtëpi e marin pagë dhe se ka disa vendime për largim nga puna, ai ka thënë se ekzistojnë disa.

Ai ka shtuar se pas Vitit të Ri do të takohet me ata që të ju sqarojë se nëse nuk vijnë tre ditë me rradhë në punë, ligjërisht do të largohen prej aty.

“Personalisht do ju them njerëzve se nëse marin pagë duhet të vinë në punë, unë nuk i ndaj qytetarët e në maqedonas, shqiptarë, rom apo turq, gjithë duhet të vijnë në punë dhe me ndershmëri të bëjnë punën për të cilën paguhen nga tatimi i qytetarëve”, ka thënë Zaev.