Sipas një raporti të ri të Bloomberg, YouTube do të nisë një shërbim të ri muzikor në fillim të vitit të ardhshëm. Shërbimi i paguar – për të cilin tashmë kemi dëgjuar – do të lansohet në mars 2018.

Raporti vë në dukje se shërbimi është quajtur brenda vendit si Remix, dhe do të ofrojë streaming në kërkesë të ngjashëm me Spotify, si dhe video klipe.

Aktualisht, YouTube është në bisedime me disa nga firmat më të mëdha të botës, përfshirë Sony Music Entertainment, Universal Music Group dhe Warner Music Group, dhe kjo e fundit thuhet se tashmë është në bord.