Kanë kaluar 70 minuta lojë dhe rrjetet në ndeshjen mes Juventusit dhe Interit vazhdojnë të qëndrojnë të paprekura.

Shikoni dhe gjykoni rastin e Icardit brenda zonës së 16 metrave.