Aktori i njohur latin, William Levy ka thyer rrjetin me njoftimin e tij më të fundit.

Kubani sexy pasi ka lënë përgjithmonë telenovelat është gjtihmonë e më shumë pjesë e Hollywood.

Ai është duke punuar për projektin e rradhës ‘Killing Sarai’ Këtë njoftim ai e ka shoqëruar me një foto mjaft provokuese. Levy ka treguar trupin e e tij të zhveshur muskuloz.

Ai është duke jetuar momente suksesi në jetën e tij artistike, por dhe atë private. Pas tronditjeve të një pas njëshme të marrëdhenies së tij me partneren Gutierez duket se eshtë koha për lumturi.

Global