Një oficer egjiptian dhe pesë ushtarë kanë humbur jetën, kur automjeti i tyre u hodh në ajër në pjesën veriore të Sinait, njoftoi ushtria egjiptiane.

Makina u hodh në erë pasi shkeli në mina të vendosura nga një grup ekstremistësh.