Ka kaluar një kohë e gjatë prej kur këngëtarja e mirënjohur Gili ka filluar karrierën e saj muzikore.

Ajo gjithmonë është dalluar për stilin e saj të veshjes prej një barbi kukulle dhe akoma vazhdon ta ruaj të njëjtin ritëm si të energjisë ashtu edhe të veshje.

Mrëpo kjo nuk do të thotë që veshja e dikurshme nuk është ‘In’ edhe sot e këtë e ka dëshmuar këngëtarja shqiptare me famë botërore e cila ka zgjedhur ta vesh një fustan pothuajse identik që Gili e kishte veshur në vitin 1987.

Prandaj ani pse vitet kalojnë stili gjithmonë po përsëritet madje shpesh kritikët e modës e kanë vlerësuar stilin e dikurshëm dhe kthimin në kohë me kreacionet e realizuara sot.