Ngjan si skenari i një filmi, por në fakt është ceremonia hyrëse e fjalës që lideri i Koresë së Veriut, Kim Jong Un mbajti përpara anëtarëve më të lartë të Partisë së Punës.

Presidenti koreano-verior mbërriti me limuzinë të zezë në pallatin ku mbahej konferenca e liderëve. Reflektorët janë të gjithë mbi të dhe është ai që e dominon skenën. Më pas ai hyn në sallë ku duartrokitjet zgjasin për minuta të tëra.