Një video interesante është postuar nga gazeta turke, ‘Haber Turk’ në ‘Facebook’.

Në fillim shfaqet një kamion i cili komandohet me telekomandë dhe të jep përshtypjen e një makine lodër.

Po ajo që është në të vërtetë është e pabesusheme.

Makina nuk gjë tjetër, por një tortë e shijshme.